Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych

Kiedy

26.03.2019    

Gdzie

Trudno byłoby egzystować dzisiaj bez komputerów czy innych urządzeń elektronicznych. Ludzi zastępują roboty a niektórzy nie wyobrażają sobie życia codziennego bez korzystania z telefonów komórkowych. Nowoczesne technologie zaczęły egzystować też w branży restauratorskiej czy też gastronomicznej. Elektroniczna odprawa czy też check-in w hotelu nie jest już niczym dziwnym. Branża ta rozwija się bardzo prężnie i z dnia na dzień otwierają się nowe hotele oraz restauracje, próbując prześcignąć się we wdrażaniu nowych zastosowań.

Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych 1W związku z tym Polski Instytut Rozwoju Biznesu chciałby serdecznie zaprosić na konferencję Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych. Konferencja odbędzie się 26 marca 2019 roku w Warszawie.

Więcej informacji na stronie pirbinstytut.pl.

Podczas konferencji zostaną poruszone zagadnienia tematyczne, takie jak:

  • Dane osobowe w hotelach i pensjonatach a RODO
  • Bezpieczne i płynne funkcjonowanie obiektu
  • Systemy teleinformatyczne i automatyka budynku odpowiedzialne za monitorowanie i optymalizacje działań (zasilanie awaryjne, system przeciwpożarowy, system alarmowy i monitoring, system kontroli dostępu, ogrzewanie i klimatyzacja, oświetlenie)
  • Zintegrowane systemy do zarządzania wieloma obiektami
  • Ochrona informacji i zasobów
  • Architektura, wyposażenie i planowanie przestrzeni
  • Rozwiązania zwiększające komfort i nowoczesność obiektów
  • Technologie mobilne
  • Check-in kioski
  • Aplikacje rezerwacyjne
  • Social media w branży hotelarskiej
  • Strony internetowe budowane w technologii RWD
  • Szerokopasmowy dostęp do sieci
  • Beacony w hotelach

Naszą grupą docelową są właściciele hoteli oraz dyrektorzy hoteli, dyrektorzy czy też managerowie do spraw marketingu, osoby zarządzające obiektami gastronomicznymi, biznesowymi oraz typu leisure. Do zobaczenia!

Wstęp dla wyżej wymienionych osób bezpłatny.

Kontakt z organizatorem:

Klaudia Moćko
tel. +48/531 643 428
e-mail: [email protected]

Scroll to Top