Nowe stanowisko w OS3

Dominika Kwol awansowała na stanowisko Dyrektora Artystycznego. Wzmocni tym samym dyrektorów kreatywnych w zarządzaniu działem.
Dominika Kwol pracuje w OS3 od 2004 roku, dotychczas na stanowisku grafika komputerowego. Jako Dyrektor Artystyczny odpowiada za poziom artystyczny wszystkich propozycji przygotowywanych na potrzeby przetargów oraz projektów powstających dla nowych Klientów firmy. Dominika czuwa także nad poszarzeniem wiedzy zespołu w zakresie kreacji, usability i technologii. Jak sama mówi „Zależy mi na tym, żeby projekty wychodzące z naszego studia były nie tylko miłe dla oka i oryginalne, ale przede wszystkim użyteczne i tworzone z myślą o wzmacnianiu pozycji naszych Klientów na rynku.”.

„Awans Dominiki był naturalnym następstwem nie tylko stażu pracy w naszej firmie, ale także poziomu jej kreatywności, projektów i pozycji jaką zdobyła sobie w zespole. Z zarządczego punktu widzenia to idealny moment także ze względu na dynamiczny, wielopłaszczyznowy rozwój OS3. Wraz z rosnącą liczbą projektów i klientów, a także  rozbudową działu kreacji potrzebowaliśmy osoby, która wesprze na poziomie decyzyjnym dwóch dyrektorów kreatywnych” – powiedział Marcin Maj, Dyrektor Zarządzający OS3 multimedia.

19. edycja Studenckiego Festiwalu Informatycznego
04.04.2024 - 06.04.2024