ABC Gotowania z Kotlet.tv

Opublikowano: 30 czerwca 2010. Kategoria: Rynek. Tagi: ,

Porady i wskazówki dla początkujących i zaawansowanych, kulinarne sztuczki i triki, które w kuchni mogą się przydać każdemu. A także informacje, które będą pomocne w sklepie i na zakupach. ABC Gotowania to nowy dział serwisu Kotlet.tv.

Jak wybierać szparagi i jak je przyrządzać? Jak wykorzystać sezonowe owoce i do jakiej potrawy użyć? Jak wśród masło-podobnych wyrobów rozpoznać masło prawdziwe a nie mix tłuszczów mleczarskich? ABC Gotowania to porady i kulinarne ciekawostki nie tylko dla początkujących, ale także dla osób  bardziej zaawansowanych w sztuce gotowania.

ABC Gotowania z Kotlet.tv 1 – Chcieliśmy, żeby w nowym dziale mogli znaleźć coś dla siebie wszyscy użytkownicy Kotlet.tv. Tak ci mniej, jak i ci bardziej zaawansowani w gotowaniu. Dlatego w ABC Gotowania nie będziemy zamieszczać tylko prostych przepisów, ale pokazywać co robić, żeby gotowanie sprawiało jeszcze większą frajdę i to co przygotujemy było jeszcze smaczniejsze – mówi Paulina Stępień, założycielka Kotlet.tv.

To co wyróżnia serwis spośród innych tego typu to filmy wideo – przygotowanie każdej potrawy jest pokazane w ten właśnie sposób. Kolejną nowością, po ABC Gotowania, jest nowa formuła filmów, która nawiązuje do programów telewizyjnych o gotowaniu.

Nowe filmowe materiały na Kotlet.tv to na przykład: „Sposób na szparagi”, „Sernik na zimno” czy prezentowany poniżej „Jak zrobić chleb polski”.

www.kotlet.tv

Hanna LaskowskaABC Gotowania z Kotlet.tv

Podziel się!

O autorze

hania